Stúdió

A Callanetics torna és a Budai Callanetics Stúdió, mint az egészséges életmód eszköze!

Minden ember életében eljön a pillanat, hogy felismeri, időt kell fordítania egészségére, alakjára. A Callanetics torna az a mozgásfajta, ami korra, fizikai állapotra való tekintet nélkül, mindenkinek segít az életmódváltásban. A Callanetics torna sajátossága, hogy úgy segít testünk karbantartásában, hogy megkímél a kellemetlen mellékhatásoktól. A Callanetics torna kíméli az ízületeket, mozgás készlete úgy lett kidolgozva, hogy elkerülje a sérüléseket, amik megkeseríthetik egy sportolni vágyó ember hétköznapjait is! A Callanetics torna segítségével úgy erősíthetjük izomzatunkat, hogy közben nem veszítjük el ízületeink flexibilitását.

A Callanetics torna nem csak önmagában művelve hatékony, nagyszerű kiegészítője minden fajta sportágnak, és esetleges sérülések és betegségekből való felgyógyulás utáni rekreációnak! (természetesen miután konzultáltunk orvosunkkal!!)


Ha a fenti sorokat olvasva megjött a kedvünk, hogy kipróbáljuk a Callanetics tornát, fontoljuk meg azt is, hogy hol próbáljuk ki ezt a mozgásfajtát! Mivel nem csak az a fontos, hogy mit sportolunk, hanem az is, hogy hol és hogyan műveljük azt! A Callanetics tornához az egyik leg alkalmasabb hely a Budai Callanetics Stúdió, ahol test és lélek együtt tud felfrissülni, nyugodt családias körülmények között, ahol képzett oktatók segítségével áldozhatunk egészségünk oltárán. A Budai Callanetics Stúdió barátságos légkörében csenhetünk magunknak egy kis nyugalmat, kilépve egy órára, a rohanó világunk okozta stresszből, hogy sportolásunk valóban egészségünkre váljék!!

Kedves Olvasó!

Ha felébredt benned az érdeklődés a Callanetics torna és stúdiónk iránt, akkor várunk szeretettel Margit körút 48. alatt, hogy segítségedre lehessünk az életmódváltásban!


Tisztelettel: Budai Callanetics Stúdió

facebook