Ajánlások

Mariann (…)

Mindig vágytam egy olyan helyre ahol jól, otthonosan érzem magam, és még teszek is alakomért, egészs égemért.Barátnőm ajánlotta a Budai Callanetics Stúdiót, ahol mindezt megtaláltam. Ahogy kipróbáltam a callanetics tornát, tudtam,jó helyen vagyok. Szakszerű irányítás mellet, változott alakom, jobb a teherbírásom, és minden itt töltött óra után felfrissül a lelkem.

Rita (…)

Rengeteg mozgásfajtát kipróbáltam már, de véleményem szerint a callanetics torna a leghatékonyabb alakformáló.Nem mindegy, hogy hol próbáljuk ki. A Budai Callanetics Stúdióban megtanítottak egy olyan mozgásformára amitől már egy pár alakalom után érezhető volt az eredmény.

Lilla (…)

Felpörgetett életet élek. Az egész napos stresszes rohanást a Callanetics Stúdióban tudom kipihenni. Itt tudok kikapcsolódni ellazulni, emellett érzem , hogy az összes izmomat mélyen megdolgoztatja a callanetics torna. Emellett nagyon jó a társaság. Aki egyszer kipróbálja itt ragad, így ismeretségek, baráti társaságok alakultak ki.

Katalin (…)

A callanetics torna hatékonyságának egyik elengedhetetlen feltétele, a pontosan végzett gyakorlatok, a szakszerű irányítás, és az estleges rossz mozdulatok koordinálása, javítása. A Budai Callanetics Stúdióban , a hely adottságainak megfelelően, korlátozott létszámú csoportok vannak, így az oktatók odafigyelve, akár egyénre szabottan tudják irányítani az órát.

Katalin (55 éves)

Évek óta rendszeres látogatója vagyok a Budai-callanetics stúdiónak, mivel nem csak az alakomat tudom karban tartani hanem rengeteg lelki problémán is átsegített, a mozgás és a jó társaság.

Anna (27 éves)

Sokáig kerestem a számomra megfelelő sportolási lehetőséget, és ezt a Budai -callanetics stúdióban végre megtaláltam. Itt családias, oldott a hangulat,mindenkire kellő figyelem jut, hogy a legtöbbet tudja kihozni magából. Több barátnőmnek is ajánlottam, akik azóta is rendszeres látogatói a stúdiónak.

Zita (35éves)

Még lányként kezdtem járni a kezdetektől, közben férjhez mentem, és már mint kisgyermekes anyuka járok. A callanetics torna nagy segítségemre volt alakom formálásában. A terhességem 8.hónapjáig rendszeresen jártam, ami nagy mértékben megkönnyítette az állapotos időszakot, majd a gyermekem világrajöttét.

Márta (72 éves)

Orvosom javaslatára kerestem fel a Budai-callanetics stúdiót, mivel fizikai erőnlétem fejlesztésre szorult. Olyan sporttevékenységre volt szükség ami hatékony , mégis kímélő, és az én koromban is nyugodt szívvel végezhető. Évek óta heti két alkalommal járok,ez az a program ami köré csoportosítom többi elfoglaltságom.

Katalin (25 éves)

Gátlásos, szégyenlős típus vagyok, és emiatt nem mertem járni tornára sehova. Anyukám régóta rendszeres vendége a stúdiónak, és az ő unszolására mentem el vele.Olyan közvetlen, hangulatos légkörbe csöppentem,hogy azóta már (ennek 6 éve) örömmel járok, mert olyan mint ha hazajárnék.

Mária (48 éves)

Soha nem hittem volna , hogy ebben a korban is el lehet érni látható eredményt. Jobb alakom van most mint 20 éves koromban. Ezt a Budai-callanetics stúdióban végzett tornának köszönhetem, ahol nagy odafigyeléssel segítettek a gyakorlatok pontos végrehajtásában.

facebook