Callanetics

A NEW CALLANETICS TORNA

Ez az egyik leghatékonyabb alakformáló torna, mivel a mélyizmokat mozgatja meg. Azoknak való, akik nem a dinamikus mozgást szeretik, hanem a lassú, kontrollált izommunkán alapuló technikát. Megelőzi a hátfájást, csontritkulást, meszesedést és jó közérzetet biztosít.

Callanetics egy olyan speciális testformáló módszer, mellyel rövid idő alatt javíthatunk alakunkon, testtartásunkon, jelentős hatással van közérzetünkre, kondíciónkra. A New Callanetics órákon mindenki egyéni tempóban tornázik. Az egyszerű bemelegítés után következik a speciális, általában kis kiterjedésű mozgással végzett fenék, csípő, láb, és has formálására szolgáló gyakorlatok.

A New Callanetics gyakorlatsor a felsőtest izmainak (hát, kar, mellizmok) erősítésére is nagy hangsúlyt fektet. A gerinc mellett kifejlődő, megerősödő izmok biztosítják a szép tartást, csökkentik a rossz tartásból adódó, nyak, deréktáji, hát-fájdalmakat is. A New callanetics módszerben központi szerepet kap a medencefenék izmainak aktivizálása, mellyel a mélyizmok még intenzívebben, hatékonyabban dolgoznak!

CARDIO CALLANETICS TORNA

A Cardio Callanetics óra a callaneticsnek egy dinamikusabb változata, ahol a hagyományos elemek mellett (has és farizom gyakorlatok) egy 25 perces lendületes mozgássorral emeljük a pulzusszámot, és aerob munkavégzéssel tesszük hatékonyabbá a zsírégetést.

A Budai Callanetics Stúdióban képzett oktatókkal, szakszerű irányítás mellett, a mozdulatok pontos beállításával, hatékonyan formáljuk alakját.

facebook