Online órákról információ

Az online órákhoz a szükséges eszközök:

 • soft ball labda
 • erőállapottól függően; 2x 0,5 kg vagy 2x 0,75 kg vagy 2x 1kg kézi súlyzó
 • polifoam matrac
 • „rudas” gyakorlatoknál használj szék támlát vagy ajtókeretet vagy ablakpárkányt

Bérletek online órákhoz:

 • Online heti bérlet ára: 4.000 Ft/hét
  (hétfőtől péntekig érvényes. Ezzel a bérlettel az adott hét összes óráján részt tudsz venni online, korlátlanul!)
 • Online havi bérlet ára: 13.000 Ft/ 4 hét
  (Ezzel a bérlettel 4 hétig, az összes órán részt tudsz venni online, korlátlanul!)
 • Kombinált bérlet ára: 18.000 Ft
  (A bérlet, 5 alkalmas személyes óralátogatást tartalmaz (5 hétig érvényes) + 4 hét online havi bérlet)

Fontos!

Ha bérletet szeretnél vásárolni, kérjük, hogy utaláskor a közleményben add meg a neved, címed és egy e-mail címet, vagy egy számodra megfelelő elérhetőséget, melyre az aktuális hétre érvényes jelszót küldhetjük, amivel be tudsz lépni az online órára!

Kérjük, ha belépsz, a profilodnál írd ki a teljes neved, amelyre az online bérletet vásároltad, hogy ellenőrizni tudjuk a részvételi jogosultságot! Köszönjük!

SOMA TESTKULTÚRA BT.
Számlaszám: 10403181-31802334-00000000

Külföldről Iban: HU27 1040 3181 3180 2334 0000 0000

Az online órákat (Zoom-on!), a bérlet vásárlása után, az általad megadott elérhetőségre kapott jelszóval, erre a linkre kattintva követhetitek. (Kérjük, ha belépsz, a profilodnál írd ki a teljes neved, amelyre az online bérletet vásároltad, hogy ellenőrizni tudjuk a részvételi jogosultságot!)

Számítógépen, laptopon történő megtekintéshez (Windows vagy Apple), erről a linkről tudod letölteni a gépedhez megfelelő alkalmazást, melynek telepítése után, azonnal be is léphetsz a fent említett módon az órára.

Telefon, vagy tablet használata esetén telepíteni kell az alkalmazást, melyeket a következő linkeken találsz: Android, iPhone. Letöltés után engedélyezd az applikációnak a mikrofon és a kamera használatát!

 • Az órarendben feltüntetett kezdési időpontok előtt, már 10 perccel be tudsz lépni, a belépéshez minden esetben szükséges a jelszó!

Fontos! Ha beléptél az Zoom „szobába”, bármilyen eszközt is használsz, a rendszer felajánlja, hogy milyen csatornán szeretnéd hallani az órát, itt válaszd a „Call Over Internet” lehetőséget! Ha nem ajánlotta fel, és nem hallod az órát, (hangszóród is  fel van hangosítva) akkor kattints a képernyőd bal alsó sarkában lévő fejhallgatót ábrázoló „Join audio”  ikonra, és válaszd a már említett „Call Over Internet” lehetőséget! (Kattints ide a képi segítségért)


Az online edzést semmilyen formában ne rögzítsd, mert ehhez az oktató részéről nem áll rendelkezésre a hozzájárulás! Az online órákon való részvétel önkéntes, ezek igénybevétele saját felelősségre történik. Kérünk mindenkit, hogy a sérülések elkerülése érdekében az edzéseket saját fizikai, edzettségi állapotuknak megfelelő szinten végezzék.

facebook