Callanetics

A NEW CALLANETICS TORNA

Ez az egyik leghatékonyabb alakformáló torna, mivel a mélyizmokat mozgatja meg. Azoknak való, akik nem a dinamikus mozgást szeretik, hanem a lassú, kontrollált izommunkán alapuló technikát. Megelőzi a hátfájást, csontritkulást, meszesedést és jó közérzetet biztosít.

Callanetics egy olyan speciális testformáló módszer, mellyel rövid idő alatt javíthatunk alakunkon, testtartásunkon, jelentős hatással van közérzetünkre, kondíciónkra. A New Callanetics órákon mindenki egyéni tempóban tornázik. Az egyszerű bemelegítés után következik a speciális, általában kis kiterjedésű mozgással végzett fenék, csípő, láb, és has formálására szolgáló gyakorlatok.

A New Callanetics gyakorlatsor a felsőtest izmainak (hát, kar, mellizmok) erősítésére is nagy hangsúlyt fektet. A gerinc mellett kifejlődő, megerősödő izmok biztosítják a szép tartást, csökkentik a rossz tartásból adódó, nyak, deréktáji, hát-fájdalmakat is. A New callanetics módszerben központi szerepet kap a medencefenék izmainak aktivizálása, mellyel a mélyizmok még intenzívebben, hatékonyabban dolgoznak!

CARDIO CALLANETICS TORNA

A Cardio Callanetics óra a callaneticsnek egy dinamikusabb változata, ahol a hagyományos elemek mellett (has és farizom gyakorlatok) egy 25 perces lendületes mozgássorral emeljük a pulzusszámot, és aerob munkavégzéssel tesszük hatékonyabbá a zsírégetést.

A Budai Callanetics Stúdióban képzett oktatókkal, szakszerű irányítás mellett, a mozdulatok pontos beállításával, hatékonyan formáljuk alakját.

SZÉPSÉGEGÉSZSÉGTORNA

ÓRAREND

H
K
Sz
Cs
P
-
-
8.00
-
8.00
-
9.00
9.00
9.00
-
-
10.30
-
10.30
-
-
-
-
-
16.00
16.30
-
16.30
16.30
-
-
17.00
-
-
17.00
18.00
-
18.00
18.00
-
-
18.30
-
-
-
Callanetics órák Pilates órák
sprotkártya

All you can move elfogadóhely lettünk

SZÉP kártya

Tájékoztatunk Benneteket, hogy Stúdiónkban lehetőség van a bérletek MKB, OTP, és K§H SZÉP Kártyával szabadidő alszámra történő elszámolására. Az elszámolás nem igényel készpénzfizetést!

Az elszámolás interneten keresztül történik, a beazonosításhoz a következő adatokra van szükség:

Kizárólag, a bérletek tudjuk szép kártyával elszámolni, az óradíjat, az internetes ügyintézés miatt nem áll módunkban!