A Budai Callanetics Stúdió

A Callanetics torna és a Budai Callanetics Stúdió, mint az egészséges életmód eszköze!

Minden ember életében eljön a pillanat, hogy felismeri, időt kell fordítania egészségére, alakjára. A Callanetics torna az a mozgásfajta, ami korra, fizikai állapotra való tekintet nélkül, mindenkinek segít az életmódváltásban. A Callanetics torna sajátossága, hogy úgy segít testünk karbantartásában, hogy megkímél a kellemetlen mellékhatásoktól. A Callanetics torna kíméli az ízületeket, mozgás készlete úgy lett kidolgozva, hogy elkerülje a sérüléseket, amik megkeseríthetik egy sportolni vágyó ember hétköznapjait is! A Callanetics torna segítségével úgy erősíthetjük izomzatunkat, hogy közben nem veszítjük el ízületeink flexibilitását.

A Callanetics torna nem csak önmagában művelve hatékony, nagyszerű kiegészítője minden fajta sportágnak, és esetleges sérülések és betegségekből való felgyógyulás utáni rekreációnak! (természetesen miután konzultáltunk orvosunkkal!!)

Callantics tornaCallantics mozgásteremCallantics TornaCardio Callantics

Ha a fenti sorokat olvasva megjött a kedvünk, hogy kipróbáljuk a Callanetics tornát, fontoljuk meg azt is, hogy hol próbáljuk ki ezt a mozgásfajtát! Mivel nem csak az a fontos, hogy mit sportolunk, hanem az is, hogy hol és hogyan műveljük azt! A Callanetics tornához az egyik leg alkalmasabb hely a Budai Callanetics Stúdió, ahol test és lélek együtt tud felfrissülni, nyugodt családias körülmények között, ahol képzett oktatók segítségével áldozhatunk egészségünk oltárán. A Budai Callanetics Stúdió barátságos légkörében csenhetünk magunknak egy kis nyugalmat, kilépve egy órára, a rohanó világunk okozta stresszből, hogy sportolásunk valóban egészségünkre váljék!!

Callantics tornaCallantics mozgásterem

Kedves Olvasó!

Ha felébredt benned az érdeklődés a Callanetics torna és stúdiónk iránt, akkor várunk szeretettel Margit körút 48. alatt, hogy segítségedre lehessünk az életmódváltásban!

Callantics tornaCallantics mozgásteremCallantics TornaCardio Callantics

Tisztelettel: Budai Callanetics Stúdió

ÓRAREND

H
K
Sz
Cs
P
-
-
8.00
-
8.00
-
9.00
9.00
9.00
-
-
10.30
-
10.30
-
-
-
-
-
16.00
16.30
-
16.30
16.30
-
-
17.00
-
-
17.00
18.00
-
18.00
18.00
-
-
18.30
-
-
-
Callanetics órák Pilates órák
sprotkártya

All you can move elfogadóhely lettünk

SZÉP kártya

Tájékoztatunk Benneteket, hogy Stúdiónkban lehetőség van a bérletek MKB, OTP, és K§H SZÉP Kártyával szabadidő alszámra történő elszámolására. Az elszámolás nem igényel készpénzfizetést!

Az elszámolás interneten keresztül történik, a beazonosításhoz a következő adatokra van szükség:

Kizárólag, a bérletek tudjuk szép kártyával elszámolni, az óradíjat, az internetes ügyintézés miatt nem áll módunkban!